Verlang jij ook naar
meer rust & energie?

Herken jij dan ook het volgende?:

  • Op maandagochtend snak jij alweer naar het weekend. Je maakt grootse plannen en gaat aankomend weekend er eens even flink van genieten! Uitkijken naar je weekend en de mogelijkheid lekker uit te rusten helpt je door de week heen, maar wanneer het dan eindelijk weekend is, voel je je moe en uitgeput en komt er weer niks van al die mooie plannen.

 

  • Wanneer je iets leuks op de planning hebt staan, lekker met vriendinnen op stap ben je al zo druk met van alles regelen en ‘moeten’ voor de tijd, dat wanneer je dat ‘leuke’ uitje hebt, je er niet eens van kan genieten. Want je energie zakt je al in je sandalen bij de voorbereiding. Daarom zeg je het maar weer af en tegelijkertijd ben je bang dat je straks je vriendinnen daarom kwijt raakt.

 

  • Je wordt soms gek van jezelf, omdat je geen keuze kan maken. Wel of niet verhuizen, wel of niet die andere baan zoeken of aannemen, wel of niet voor jezelf beginnen, wel/niet een sabbatical, wel of niet in het buitenland gaan wonen, wel of niet trouwen, wel of niet kinderen, wel of niet… vul zelf maar in, keuzes te over en jij maakt ze niet en blijft hangen in een leven dat je liever niet leeft.

 

  • Slapen gaat niet meer al te goed. Vroeger kon je fijn je ogen sluiten en een goede nachtrust pakken om de volgende dag weer fris en fruitig voor de dag te komen. Nu lukt dat gewoonweg niet meer en blijf je rusteloos liggen woelen en vat je de slaap niet meer goed. Of je wordt steeds wakker ’s nachts en wordt vermoeid tot op het bot wakker. Je sleept je door de dag heen. Wanneer stopt dat voor jou, tot je opgebrand bent en niets meer kunt, behalve in dat bed liggen?

 

  • Je werk geeft je geen voldoening meer, je gaat uit plichtsgevoel en omdat het niet anders kan denk je. Maar wat gebeurt er met je wanneer je dit tot je pensioen blijft doen? Vroeger had je hele andere dromen over je toekomst. En nu doe je alles op de automatische piloot en word je steeds ongelukkiger.

Hoe zou het dan voor je zijn als:

  • Je week vliegt voorbij, want je hebt weer plezier in wat je doet en wanneer het weekend is, bruis je van de energie om je plannen te kunnen uitvoeren.

 

  • Wanneer je vriendinnen naar een festival willen gaan, ben je de eerste die de treinkaartjes heeft geregeld en er het meeste zin in heeft.

 

  • Jij weet hoe je keuzes kunt maken zonder veel te piekeren, want je intuïtie helpt je daar weer bij.

 

  • De dag begint met frisse energie en de dag neem je zoals hij komt. En omdat je meer energie over de dag heen ervaart, val je aan het eind van de dag gelukzalig in slaap.

 

  • Plezier vind je terug in je werk en je weet hoe je lastige situaties de baas kunt zijn en waar jij energie uit haalt.

Gun dit jezelf en doe bij mij het Energie&Rust traject

Ervaar meer energie en rust in je leven om die dingen te doen die bij jou passen.

Ik begeleid jou in 6 sessies om dit te gaan bereiken. Ik help jou om weer te ontdekken wie je echt bent, wat je drijfveren zijn, waar je rust en energie van krijgt.

Wat het jou gaat opleveren:

Energie om van elke dag een feestje te maken.

Rust, zodat je elke dag intenser kunt ervaren.

Glow, van binnen en van buiten.

Keuzes kun je beter maken, omdat je weet waar je op kunt vertrouwen: JIJ.

Grenzen weet jij goed aan te geven, naar jezelf als naar een ander.​

De sessies duren 1-1,5 uur en zijn bij voorkeur in de natuur (voornamelijk het bos). We zitten tenslotte al zoveel binnen en mijn ervaring is dat door samen de natuur in te gaan, er hele mooie en helpende gesprekken plaatsvinden.
Is het bos ingaan echt geen optie, dan zijn er altijd andere mogelijkheden.
Koop hier je Energie & Rust traject

€ 625 voor het hele traject van 3 maanden

(in 2 delen betalen, prima!, dan betaal je 2 x € 325)

Wat zeggen anderen over mij?

Djieuwke komt begripvol en rustig over en kan goed luisteren. Ze is adrem en komt krachtig over, is gevat en duidelijk. Daarnaast is ze gedreven en doortastend in haar werk.
Vorige week heb ik een coachsessie met Djieuwke gehad. Ik voelde me na die tijd veel rustiger, meer ontspannen en stabieler qua emoties. Dat is eigenlijk nog steeds zo dus dat voelt heel fijn! Ik vond het ook heel fijn om te wandelen in het bos.
Nicole
Ik heb de coachgesprekken met Djieuwke als helpend ervaren. Ze gaf mij praktische en concrete adviezen m.b.t. voeding en beweging die bij mij persoonlijk aansloten. Ze sloot hierin goed aan bij mijn leefwijze, voeding en bewegingspatroon, erg prettig zulke adviezen op maat. In haar aanpak is ze erg enthousiast, open en nieuwsgierig, dit voelde voor mij prettig en vertrouwd. Daarnaast kreeg ik in de gesprekken meer inzicht in mijn denkpatronen over mezelf (belemmerende gedachtes) en kon ik middels de coaching meer afzakken naar mijn gevoel en hier beter naar luisteren. Hiertoe zette Djieuwke verschillende werkvormen in die voor mij werkten, zoals bv kernkwadrant en wandelcoaching. Ik vond het fijn dat we tijdens de 1e bijeenkomst en de 4e bijeenkomst mij gingen wegen en meten, dit gaf mij toch een soort van houvast en streven, toch wel iets wat ik fijn vind om te weten ook al voel ik dat ik meer energie heb dan bij de start van het traject.
Heidi
Djieuwke is eerlijk en oprecht en in staat om een spiegel voor te houden, zodat je kunt reflecteren op je eigen gedrag. Haar analyses, haar kijk op de situatie en haar gevoel voor humor geven meer inzicht en bieden een ander perspectief op de mogelijkheden.
Ik heb een week geleden een gesprek gehad met Djieuwke. We hebben een fijn gesprek gehad en zij heeft goed geluisterd naar mij en op basis daarvan heeft ze mij een goed advies gegeven. Zij heeft mij motivatie gegeven om kleine stapjes te zetten richting een gezonder leven!
Kaylee
De coachingsgesprekken met Djieuwke waren voor mij erg waardevol. Ik voelde me tijdens de sessies erg op m'n gemak. Djieuwke weet met de juiste vragen en humor goed tot de kern te komen. Door aan te sluiten op mijn behoeftes was elke coaching weer anders. Het heeft mij inzichten gegeven die mijn hele leven van waarde zijn.
Kristel

Contact?

Bel me voor een afspraak, of gewoon een vraag of voor het boeken van een gratis kennismakings gesprek. Maar Whatsapp of mail is ook helemaal prima. Ik reageer binnen een dag op je bericht!

Schrijf je hier in voor mijn 2-maandelijkse nieuwsbrief en speciale acties

Loading