Zou jij wel een duwtje in de rug willen, omdat je zaken die je steeds voor je uit schuift, toch als belangrijk of zelfs dringend ervaart? Of omdat je even echt niet weet wat je zou kunnen doen om blijer te worden of meer gemotiveerd om dingen aan te pakken?

Zelf heb ik op sommige momenten in mijn werkende leven het roer helemaal omgegooid, omdat ik merkte dat ik niet blij werd van de dingen die ik deed. Echter, soms kan het onbekende je afschrikken en blijf je de dingen doen die je doet. Ook al geeft het je geen energie meer of kost het je teveel energie.

Ondanks deze energieslurpers blijf je in je zogenaamde comfortzone. Soms is het dan nodig om niet alleen rationeel of praktisch te blijven denken, maar ook meer vanuit je intuïtie en je hart.

Mogelijk ben je in een situatie gekomen dat je spanningsklachten ervaart of inmiddels een burn-out hebt (of een bore-out). Dit is vaak het gevolg van aanhoudende chronische stress die jouw waardevolle energie opslokt. Je kunt dan totale vermoeidheid en gebrek aan motivatie en vreugde ervaren. Je vraagt je af ‘wat moet ik doen om me weer energiek te voelen?’.

Een situatie waarin je zelfs met eenvoudige dagelijkse taken op je werk of in het huishouden worstelt kan ook heel lastig zijn. Je slaapt slecht en je humeur verandert voortdurend, waardoor je jezelf af en toe niet meer herkent. Je ervaart negatieve denkpatronen en hebt soms zelfs (passief-) agressief of cynisch gedrag jegens anderen.

Als coach begeleid ik jou in al deze zaken. Samen kijken we naar wat jou meer balans biedt en daarmee meer energie geeft. Ik hou je een spiegel voor en begeleid jou bij het vinden van jouw fijnste manier van leven.

Bij mij mag je volledig jezelf zijn, met al je gevoelens en gedachten. Niets is vreemd of raar, veel zaken waar jij tegen aan loopt, zijn  heel menselijk. Vaak is goed te achterhalen hoe je dit kan veranderen of dit juist kan gaan accepteren.

Met coaching op vitaliteit leer je oplossingen voor problemen te vinden. Je leert gezonde keuzes te maken om stress en spanningen te verminderen. Jezelf beter te organiseren, beter te worden in timemanagement, alles om je vitaliteit te vergroten. 

Samen met jou ga ik kijken welke doelen jij wilt behalen om een meer energiek leven te leiden en met meer compassie naar jezelf te kijken. Je kunt er ook voor kiezen om bij mij een vitaliteits- en leefstijl analyse te laten maken, kijk eens hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *